Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، در نشستی با حضور حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان و حسینی مطلق، سپاهی، محمد پورعمران محمدی و دیگر اعضای گروه لجستیک دانشگاه علم و صنعت که در محل این دانشگاه برگزارشد، موضوع استقرار مرکز لجستیک دانشگاه علم و صنعت در شهرستان ایرانشهر مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه پس از معرفی و تبیین حوزه‌های فعالیت گروه لجستیک، گزارش مبسوطی از پروژه استقرار مرکز لجستیک ایرانشهر با هماهنگی دانشگاه علم و صنعت و در قالب طرح توجیهی از سوی اعضای گروه ارائه شد.

استاندار سیستان و بلوچستان در این نشست ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده و استقبال از اجرای این پروژه، بر نقش بسیار مهم پشتیبانی شهرستان ایرانشهر و ظرفیت چشمگیر ذخایر معدنی فلزی، غیرفلزی و گاهی کمیاب این شهرستان تاکید کرد.

حسین مدرس خیابانی افزود: ظرفیت‌های ارزشمند دانشگاهی ایرانشهر، شبکه گسترده ترانزیتی و موقعیت ویژه آن نسبت به سه کانون اصلی بندری و صنعتی استان از دیگر مزیت‌های این شهرستان است. منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار، سواحل مکران، و منطقه آزاد تجاری- صنعتی سیستان و ظرفیت بزرگ مرز در این مناطق، ضرورت تسریع در اجرای این طرح را بیشتر می‌کند.

وی بر رفع موانع و مشکلات اجرایی این طرح و ایجاد زیرساخت‌های لازم و انجام هماهنگی‌های متقابل تاکید و بیان کرد: برنامه استقرار مرکز لجستیک با هماهنگی دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت تهران در قالب طرح توجیهی در حال تهیه است و با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شاهد استقرار قدرتمند مرکز لجستیک جنوب شرق کشور در استان سیستان و بلوچستان خواهیم بود. این پروژه یکی از طرح‌های مهم برای رشد و توسعه استان و اشتغال‌زایی خواهد بود.

گفتنی است، از جمله قابلیت‌ها و توانمندی‌های خاص دانش‌آموختگان مهندسی صنایع گرایش لجستیک می‌توان به مواردی چون توانایی در طراحی و تجزیه و تحلیل سیستم‌های لجستیکی، طراحی و تجزیه و تحلیل انبار و عملیات انبارداری، طراحی و بهبود سیستم‌های توزیع و شبکه حمل و نقل، طراحی و بهبود سیستم‌های جا به جایی مواد، تجزیه و تحلیل و طراحی زنجیره تأمین، تجزیه و تحلیل ماهیت و وضعیت تقاضا، طراحی و پیکره‌بندی فرآیندهای لجستیک تجزیه و تحلیل اطلاعات در طول زنجیره تأمین و طراحی سیستم‌های اطلاعاتی مورد نیاز برای زنجیره تأمین مورد نظر اشاره کرد.

کد خبر 5522242

منبع: مهر

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان دانشگاه علم و صنعت لجستیک زاهدان حسین مدرس خیابانی بوشهر سازمان تبلیغات اسلامی کرمانشاه اردبیل خراسان رضوی سفر استانی آمار کرونا مشهد بجنورد سنندج بیرجند ویروس کرونا هفته قوه قضاییه دانشگاه علم و صنعت سیستان و بلوچستان تجزیه و تحلیل مرکز لجستیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۲۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد

میانگین بارش سال‌ زراعی جاری در سیستان و بلوچستان از سوی مدیرکل هواشناسی این استان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هواشناسی استان، محسن حیدری اظهار کرد: میزان بارش از ابتدای سال زراعی در استان تاکنون ۱۲۱.۸ میلی‌متر بود که ۴۹.۴ درصد بیشتر از میانگین بلندمدت این دوره است، همچنین میانگین بارش بلندمدت سال زراعی استان ۱۰۰.۷ میلی‌متر است که تاکنون ۲۱ درصد نسبت به بلندمدت سال زراعی مشابه افزایش پیدا کرده است.

وی درباره بارش‌های مونسون افزود: احتمال بارش‌های خوب تابستانه مونسونی در جنوب‌شرق کشور و استان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این استان ۲۰ سال درگیر خشکسالی بوده است، گفت: این بارش‌ها می‌توانند اثرات خشکسالی را قدری کاهش دهند، همچنین با توجه به ادامه‌دار بودن روند خشکسالی در استان در مدت زمان ده ساله ۹۹.۳ درصد پهنه استان درگیر خشکسالی شدید و بسیار شدید است.

وی ادامه داد: میانگین دمای استان تا خرداد ۰.۵ تا ۱ درجه بیشتر از نرمال خواهد بود و از نیمه‌خرداد تا شهریور در نیمه‌شمالی استان ۱ تا ۲ درجه بیشتر از نرمال و در نیمه‌جنوبی ۰.۵ درجه بیشتر از نرمال پیش‌بینی می‌شود.

حیدری میانگین دمای استان سیستان و بلوچستان را از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۹.۵ درجه سانتیگراد اعلام کرد و از افزایش ۱.۳ درجه‌ای دمای استان نسبت به دوره بلندمدت مشابه خبر داد.

کد خبر 749355

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون کتبی تخصصی حفظ قرآن در سیستان وبلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • ازمشکلات بر زمین مانده تاآزادی بیان به سبک آمریکایی درتلنگر این هفته سیستان وبلوچستان
  • پنجمین روز از نمایشگاه اکسپو وحضور سرمایه گذران درغرفه سیستان وبلوچستان
  • پنجمین روز ازنمایشگاه اکسپو وحضور سرمایه گذران درغرفه سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد