Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: در قالب طرح تحقیقاتی به ارزش 23 هزار میلیارد تومان توسعه زیرساخت‌ها در کشت و صنعت مغان با مشارکت شرکت‌های چینی پیشنهاد شده است.

اسدالله محسن‌زاده روز یکشنبه هفتم شهریورماه در جریان افتتاح طرح‌های توسعه‌ای در کشت و صنعت مغان اظهار کرد: با ارائه این طرح توسعه‌ای به مسئولان کشوری برای ارائه به شرکت‌های چینی در صورت اجرایی شدن این طرح‌ها زمینه اشتغال دو هزار نفر در این بنگاه عظیم اقتصادی در سال‌های آینده به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مشکل اساسی کشت و صنعت مغان را در شرایط کنونی نبود سیستم آبیاری مدرن در اراضی قابل کشت و زراعت این بنگاه عظیم اقتصادی اعلام کرد و گفت: سالانه بیش از 200 میلیون متر مکعب منابع آب در کشت و صنعت استفاده می‌شود که 80 درصد اراضی این مجموعه اقتصادی به صورت ثقلی بوده و تنها 700 هکتار اراضی به شکل سیستم آبیاری مدرن در حال تولید محصول است.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با انتقاد از بی‌توجهی مدیران سابق کشت و صنعت مغان در توسعه‌نیافتگی سیستم آبیاری در مجموعه کشت و صنعت مغان افزود: اگر سالانه 200 هکتار سیستم مدرن آبیاری اجرا می‌شد الان 90 درصد اراضی به این شبکه متصل می‌شد تا افزایش تولید و راندمان مصرف منابع آب را شاهد بودیم.

محسن‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با انعقاد قرارداد با وزارت جهاد کشاورزی قرار است 10 هزار هکتار از اراضی کشت و صنعت مغان از سیستم سقلی به آبیاری مدرن تغییر وضعیت دهد که در این زمینه طرح‌های مطالعاتی در حال انجام است.

وی به زهدار بودن دو هزار هکتار از اراضی کشت و صنعت مغان اشاره کرد و ادامه داد: این شرایط به کاهش تولید منجر شده که ضروری است با اصلاح این فرآیند به بهبود شرایط تولید در کشت و صنعت مغان کمک کنیم.

محسن‌زاده به فرسودگی و کهنگی سیستم زیرساختی در کشت و صنعت مغان اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز باید سرمایه‌گذاری‌ها به سمت مدرن‌سازی امکانات و تجهیزات به پیش برود.

وی وسعت اولیه کشت و صنعت مغان را به عنوان بنگاه عظیم اقتصادی در شمال استان 60 هزار هکتار اعلام کرد و افزود: در حال حاضر از این اراضی تنها 27 هزار هکتار در دست کشت و صنعت مغان است که 23 هزار هکتار آن قابل کشت است.

محسن‌زاده واگذاری کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی را یک خطای استراتژیک در دو سال گذشته اعلام کرد و ادامه داد: با واگذاری کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی، تولید در این مجموعه متوقف شده و با توجه به اینکه بخش خصوصی تخصص و اهلیت کار را نداشت ما با تبعات منفی در عرصه تولید و نوآوری در کشت و صنعت مغان روبه‌رو شدیم.

وی اضافه کرد: نه تنها شتاب لازم در مسیر توسعه کشت و صنعت مغان محقق نشد بلکه ذخایر استراتژیک این مجموعه از بین رفت و کم توجهی به نیروی انسانی انگیزه کار را نیز به شدت تحت تأثیر قرار داد.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان به بازگشت کشت و صنعت در هشت ماه اخیر به عنوان مجموعه دولتی یادآور شد و بیان کرد: در این هشت ماه اصلی‌ترین اولویت ما ساماندهی نیروی انسانی به عنوان اصلی‌ترین مؤلفه توسعه در این بنگاه اقتصادی بوده که در این مدت سعی کردیم با تأمین به موقع منابع حقوق پرسنل را حتی بدون تأخیر یک روزه پرداخت و حمایت‌های همه‌جانبه از آنها را انجام دهیم.

محسن‌زاده در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در کنار پرداخت حقوق برای دو هزار و 700 نیرو، سعی کردیم در مناسبت‌های مختلف کمک کار آنها باشیم و برای انگیزه‌بخشی به نیروی انسانی در کنار اعمال افزایش 35 درصدی حقوق در سال جاری، 20 درصد حق جذب نیز به آنها پرداخت شده به طوری که پرداختی پرسنل کشت و صنعت مغان از 14 میلیارد تومان به بیش از 26 میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: امیدواریم با این شرایط و بهبود وضعیت به وجود آمده بتوانیم طرح‌های توسعه و زیربنایی را در کشت و صنعت اجرایی و عملیاتی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت کشت و صنعت مغان شرکت های چینی سیستم آبیاری نوین استانی شهرستانها کشت و صنعت مغان میلیارد تومان هزار هکتار محسن زاده طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۵۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از بندر کانتینربری شانگهای چین