Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، درنشستی که صبح امروز شنبه 25 اردیبهشت باحضور علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و جعفرآهنگران مدیر عامل و رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش ، جمعی از سرمایه گذاران ، نمایندگان جوامع، صنوف ، فعالان عرصه گردشگری و اصحاب رسانه درسالن رازی مرکز همایشهای بین المللی کیش برگزارشد ، بعضی مسائل و مشکلات گردشگری این جزیره مطرح و راهکارهای پشتیبانی ومانع زدایی از فعالیت های عرصه گردشگری دراین منطقه آزاد بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفرآهنگران باتقدیر از همراهی مسئولانه فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران کیش برای رونق همه جانبه این جزیره، بخش خصوصی توانمند و همراه درجزیره کیش را ظرفیت ارزشمند و مناسبی برای توسعه این منطقه آزاد برشمرد.

وی نگاه به جزیره را نگاه به کل مناطق آزاد کشور عنوان کرد و گفت: هر تلاشی که در این منطقه می‌شود باید برای جلب منفعت عمومی و ملی می‌باشد.

آهنگران تاکید کرد: نگرش و دغدغه فعالان اقتصادی و گردشگری کیش، ملی است و این کار و مسیر را بسیار آسان می‌کند.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش برضرورت توجه جدی به توسعه اقتصاد دریا محور درکیش تاکید کرد و افزود: اقتصاد دریامحور باید به سمتی برود که سرمایه‌گذاران جدید برای فعالیت در این حوزه جذب شوند.

وی با اشاره به ظرفیت ها و زیرساخت های جزیره کیش اظهارداشت: بی تردید توسعه گردشگری به عنوان محوری ترین فعالیت منطقه آزادکیش نیازمند اهتمام جدی مسئولان در اعمال سیاست های حمایتی برای رونق کسب و کار و استمرار فعالیت های بخش خصوصی است.

جعفر آهنگران ،توسعه تجهیزات بیمارستانی ، رونق گردشگری سلامت ، اعطای تسهیلات بانکی برای رشد صنعت گردشگری، توسعه‌ی اقتصاد دریا محوربا تکیه بر توان موجود و ارتقاء زیرساختهای فعلی ، حفظ محیط زیست و تامین زیرساخت های انرژی و آب و برق ساکنان جزیره کیش را ازمهم ترین برنامه های سازمان منطقه آزادکیش عنوان کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش همچنین با اشاره به تامین نظر ریاست‌جمهوری برای خرید واکسن توسط بخش خصوصی، یکی از شانس‌های مدیران کیش را همراهی اصناف و فعالان اقتصادی کیش دانست و اظهار کرد: حسن‌نظر، همراهی و تشریک مساعی این افراد که دغدغه‌ی اجتماعی دارند، ستودنی است.

وی با اشاره به اهمیت گردشگری سلامت، گفت: باتوجه به ظرفیت‌های کیش هنوز راهی طولانی برای رسیدن به جایگاه شایسته این منطقه پیش روداریم.

آهنگران با اشاره به اینکه ۶۰ هتل در دست ساخت بودند که به علت نوسانات ارزی و قوانین جدیدی چون مالیات بر ارزش افزوده بامشکلاتی مواجه شده اند از وزارت میراث فرهنگی خواست تا با اعطای وام بانکی جهت توسعه بوم‌گردی و رونق گردشگری منطقه، یاریگر بخش خصوصی باشند.

وی طرح جامع کیش را بسیار مهم تلقی و ابراز امیدواری کرد به زودی و پیش از نشست حاکمیتی بعدی، طرح جامع تاییدشده در دست ارائه باشد.

آهنگران بر لزوم رویکرد آینده نگرانه و در نگاه ملی به مسائل کیش و تامین زیرساختهای این منطقه تاکید کرد و گفت: اتصال کیش به شبکه سراسری برق ضروری است و می‌تواند به علت تضمین فروش، نظر سرمایه‌گذار خصوصی را نیز جلب خواهد کرد.

لازم به ذکراست علی اصغرمونسان وزیرمیراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری پس از پایان این جلسه ودر بخش نخست بازدید ازطرخ هایعمرانی درحوزه گردشگری از دو هتل دردست ساخت پالاس و آسمان بازید کرد.

کد خبر 5212550

منبع: مهر

کلیدواژه: منطقه آزاد کیش اقتصاد دریا محور گردشگری بازرگانی استانها ویروس کرونا عید سعید فطر نماز عید سعید فطر انتخابات 1400 بوشهر آمار کرونا کرمانشاه عکس استانها فطریه واکسن کرونا ماه رمضان ۱۴۰۰ اردبیل گرگان ماه مبارك رمضان سازمان منطقه آزاد کیش بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۴۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • توسعه دریامحور باید دارای روحی مردمی و دانش بنیان باشد
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران