Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کشت و صنعت اسفراین زیرمجموعه شرکت کشاورزی رضوی از تامین حدود ۹۰ درصد بذر مصرفی جو استان خراسان شمالی توسط این مجموعه خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین،  عنایت الله سمیعی فر بیان کرد: با توجه به تامین بخش بیشتر بذر مصرفی جو در استان، کشت و صنعت اسفراین در سال زراعی ۱۴۰۰ – ۱۳۹۹ نیز مساحت ۳۳۰ هکتار و به عبارتی حدود ۷۹ درصد از سطح کشت تولیدات پاییزه خود را به این محصول اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: جو محصولی استراتژیک به شمار می رود که با توجه به نیاز واحد بوجاری مجموعه، مساحت کشت آن امسال در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته است.
سمیعی فر درباره بذرهای استفاده شده در کشت امسال گفت: بدین منظور از ارقام اکسین، خاتم، آبیدر، انصار و بهمن استفاده شده که با توجه سازگار بودن آن ها با شرایط اقلیمی و آب و خاک کشت و صنعت اسفراین انتخاب شده است.
وی ادامه داد: ضمن این که بوجاری و بسته بندی محصول تولیدی حاصل از ارقام مورد استفاده، در واحد فرآوری بذر اصلاح شده این مجموعه انجام می شود.
سمیعی فر با اشاره به کشت جو با استفاده از دستگاه خطی کار همدانی و کف کار گفت: بهره مندی از این دستگاه ها، افزایش راندمان تولید در واحد سطح و کاهش اتلاف بذر را به همراه دارد. کشت این محصول از اوایل مهر ماه آغاز شده و به تازگی پایان یافته است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای افزایش راندمان تولید بیان کرد: در این راستا، فعالیت هایی همچون رعایت تاریخ دقیق کاشت و کشت با استفاده از دستگاه های خطی کار و کف کار همدانی انجام شده است.
وی ادامه داد: همچنین مواردی نظیر استفاده از کودهای پایه ای با شرایط موجود، تغذیه برگی برای افزایش راندمان و آبیاری به موقع در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر کشت و صنعت اسفراین درباره شیوه آبیاری این اراضی گفت: آبیاری قطعات اختصاص داده شده به محصول جو به صورت نشتی انجام می شود.

منبع: آستان نیوز

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۲۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد

محمد میری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در خراسان رضوی از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

او با بیان اینکه برداشت گل از اواسط اردیبهشت ماه جاری در مناطق گرمسیر به ترتیب تا سایر مناطق آغاز می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن گل محمدی‌تر در استان برداشت شود.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: اکنون در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

میری با بیان اینکه میزان اشتغالزایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است، بیان کرد: امسال تولید گل محمدی در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۸۰۰ تن پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد گل محمدی تولیدی استان فراوری شده و به تولید گلاب می‌رسد، تصریح کرد: خراسان رضوی از نظر سطح زیر کشت گل محمدی رتبه پنجم در میان سایر استان‌های کشور را دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود