Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در این آیین گفت:با راه‌اندازی این خطوط شکر فرآوری شده که شامل انواع شکربسته‌بندی طعم دار، شکر مایع و شکر پودری است ضمن ایجاد اشتغال جدید، ارزش افزوده برابر با ۱۵ درصد خواهد داشت.
عبدعلی ناصری راه‌اندازی خطوط جدید فرآوری شکر را گامی در راستای جلوگیری از خام فروشی و در پاسخ به نیاز بازار و مصرف این نوع شکر در رستوران‌ ، هواپیما ، قطار و مشاغل اداری و آزاد با توجه به خطر ناشی از شیوع ویروس کرونا ارزیابی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کشت و صنعت حکیم فارابی هم اکنون تولید شکر دارویی کل کشور را تامین می‌کند و در تولید شکر قهوه‌ای در کشور پیشتاز است افزود:هم اکنون واحدهای بسته بندی شکر در کشت و صنعت‌های امیرکبیر، دعبل خزاعی از واحدهای تابعه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی فعال هستند.
ناصری، تنوع بخشی به تولیدات واحدهای هفت گانه وابسته به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با هدف ایجاد اشتغال و استفاده از ظرفیت‌های موجود را از اولویت‌های مهم این شرکت بزرگ ملی بیان کرد.

تولید ۶۰۰هزار تن شکر در سال جهش تولید
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکروصنایع جانبی گفت: امسال در سال جهش تولید ، تولید شکر در واحدهای هفت گانه شرکت به رقم ۶۰۰هزار خواهد رسید که نسبت به ۲ سال پیش ۱۰۰درصد افزایش و نسبت به پارسال ۲۰۰هزار تن بیشتر خواهد بود.   
ناصری پیش بینی کرد در سال ۱۴۰۰ تولید شکر در این شرکت به ظرفیت اسمی و بی‌سابقه یعنی ۷۰۰هزار تن برسد.
به گفته وی،  شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به تنهایی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور به شکر را تامین می‌کند.
به گزارش ایرنا برداشت نیشکر در سطح ۶۲هزار هکتار از زمین‌های شمال و جنوب اهواز با میانگین برداشت ۹۰تن در هکتار از ۲۷ مهر امسال شروع شده و به مدت ۱۰۰روز کاری ادامه می‌یابد.
عبدعلی ناصری پیش‌بینی کرد با برداشت ۵.۵میلیون تن نیشکر از مجتمع های نیشکری دهخدا ، امام خمینی(ره) ، سلمان فارسی ، حکیم فارابی ، امیرکبیر ، دعبل خزاعی و میرزا کوچک خان، حدود ۶۰۰هزار تن شکر خام استحصال  وبه بازارهای داخلی عرضه شود
کار ساخت واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان از اوایل دهه ۷۰ شروع و از اوایل دهه ۸۰ به تدریج وارد چرخه تولید شدند.
غیر از واحدهای هفت‌گانه نیشکری خوزستان ، شرکت‌های نیشکری هفت تپه در شوش دانیال و کشت و صنعت کارون در شوشتر در حال تولید شکر هستند.
شرکت قند شوش تنها تولیدکننده شکر در خوزستان از محصول چغندرقند است.

برچسب‌ها رونق تولید توسعه ایران شوشتر خوزستان اهواز شکر پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید توسعه ایران شوشتر خوزستان اهواز شکر رونق تولید توسعه ایران شوشتر خوزستان اهواز شکر اخبار کنکور شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واحدهای هفت تولید شکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۹۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن

پس از شکایت ده‌ها خانواده از شرکت آسترازنکا به دلیل عوارض جانبی واکسن این شرکت، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد این واکسن در مواردی آسیب جدی به شخص وارد می‌کند.

به گزارش مشرق، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران