Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیگی با اشاره به اینکه در واگذاری کشت‌وصنعت مغان هم خریدار و هم فروشنده مقصر است،گفت: خریداری که در بازار طلا مال دزدی می‌خرد باید تحت تعقیب قضایی قرار گیرد حتی اگر فروشنده مقام ناصالح دولتی باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، واگذاری کشت و صنعت مغان در دو سال اخیر حواشی زیادی داشته و برخی از نمایندگان مجلس واگذاری کشت و صنعت را مانند واگذاری ماشین‌سازی تبریز ناصواب دانسته و اعلام کردند که دولت باید این واگذاری به بخش خصوصی را ابطال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته‌های گذشته هم پخش مستند متری شش و نیم در خصوص نحوه واگذاری کشت و صنعت واکنش‌های زیادی را به همراه داشت به طوریکه یونس ژائله، خریدار کشت و صنعت با اشاره به پخش این مستند اعلام کرد که مانند هر معامله‌ای اگر پولش را برگردانند او هم حاضر است که کشت و صنعت را پس بدهد.

احمد علیرضا بیگی در گفت‌وگو با ما در خصوص واگذاری کشت و صنعت مغان اظهار داشت: واگذاری صنایع به بخش خصوصی از طریق مفت فروشی مانند همان کاری که دولت در زمان آقای سیف به بهانه کنترل بازار انجام داد و میلیاردها دلار و 60 تن طلا را به بازار ریخت اشتباه بود و در همین وضعیت بود که عده‌ای این ارز و طلا را خریدند و سلطان ارز و سکه شدند. همانطور که این ارز و طلا سرمایه مردمی است، کشت و صنعت نیز سرمایه مردم است.

وی با بیان اینکه جرم کسانی که این صنایع را از طریق مفت‌فروشی واگذار کردند قطعا سنگین‌تر است،گفت: به همین دلیل ما منتظر محاکمه پوری حسینی که جعبه سیاه دولت است، هستیم و بای مشخص شود چگونه دولت صنایع مهمی مانند ماشین‌سازی و کشت و صنعت را بدون اهلیت خریدار واگذار کرده و علیه منافع مردم کار کرده است. در حال حاضر هیات داوری به پرونده پوری حسینی رسیدگی می‌کند و منتظر محاکمه وی هستیم.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در پاسخ به این سوال که آیا خریدار صنایع مقصر است یا فروشنده عنوان کرد: شما تصور کنید که کسی در بازار طلا مال دزدی را زیر قیمت می‌فروشد و خریدار هم می‌داند که این قیمت واقعی نیست؛پس خریدار اگر شرافتمند باشد وارد این معامله نمی‌شود اما وقتی این خریدار با اینکه می‌داند مال دزدی است آن را می‌خرد باید به عنوان مال خر تحت تعقیب قرار گیرد حتی اگر فروشنده مقام ناصالح دولتی باشد.

وی در پایان با اشاره به اینکه کشت و صنعت مغان خریداران دیگری هم داشت، یادآور شد: من خبر دارم که به برخی افراد دیگر هم پیشنهاد معامله شده بود اما قبول نکردند چون گفته بودند که زیر قیمت واقعی است و این معامله مشکل دارد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: واگذاری کشت و صنعت صنعت مغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۰۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

استاندار یزد هم با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

مهران فاطمی در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

وی درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

دیگر خبرها

  • مصدومیت شدید برای پدیده لیگ ۲۰
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • مصدومیت شدید برای پدیده لیگ 20
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • اشتغال اهمیت دارد
  • استقلال خوزستان و ملوان، هردو ناراضی از تساوی
  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • واگذاری زمین به ۱۸۸ ایثارگر گلستانی در طرح نهضت ملی مسکن